Over Jan

Mijn naam is Jan Stellink.

Na heel klein te zijn begonnen in de Atlantischestraat is mijn bedrijf nu gevestigd aan de Betonweg, waar ook de werkplaats is waar ik meubelen op maat maak. Na 30 jaar een vertrouwd gezicht voor vele klanten.

Vele jaren heb ik in de bouw gewerkt, een maal in de polder beland, ben ik een Klussenbedrijf begonnen onder de naam: Jan de Klussenman.
Dit bedrijf is sinds 1986 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
Mijn werk is voornamelijk binnen de Gemeente Noordoostpolder, maar ook doe ik klussen in de verdere provincie en in de gebieden hieromheen.

In de loop van tijd heb ik mij mede op verzoek van leveranciers gespecialiseerd op de volgende werkzaamheden:

Keukenmontage, Inbouw apparatuur vervangen, Badkamer renovatie, Toilet renovatie, Zolder betimmering, Garderobe kast, Laminaat leggen, Vloerbedekking leggen, Dakramen plaatsen, Deuren afhangen, Loodgieterwerk, Radiatoren plaatsen, Elektra, Wandtegels lijmen, Vloertegels lijmen, Sanitair plaatsen, Schuttingen plaatsen, Sierpleister aanbrengen, Plafonds of wanden sausen, Gordijnrail ophangen, Rolgordijnen plaatsen, Zonnescherm plaatsen , zowel in als buiten huis, MDF meubelen naar wens gemaakt, geheel naar inzicht van de cliënt.

U kunt onder andere bij ons terecht voor; vele zaken maar alles en alleen in nader overleg.

De kwaliteit van ons werk in overleg bij vele te bekijken en zal U verwonderen, hoe een keuken of toiletgroep kan veranderen met soms weinig inspanning en geld.

Maar steeds geld, mijn werkwijze is eenvoudig en transparant: een vast uur tarief, of tegen een van te voren afgesproken tarief. Werkzaamheden worden door Jan zelf uitgevoerd en hij is daar steeds op aanspreekbaar.

Contact

Jan Stellink
Betonweg 7c
8305 AG Emmeloord
Tel: (+31) 0527 617 033
Mobiel: (+31) 06 51 36 47 23
Email: info@jandeklussenman.nl
Google+ link